متن این گفتگو در ادامه آمده است.
دستاوردهای انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ چه بود؟
انقلاب اسلامی ایران با گذشت ۳۵ سال از عمر با برکت آن دستارودهای بیشماری در حوزه های مختلف سیاسی ، اقتصادی، اجتماعی ، فرهنگی و … داشته است که از مهمترین آنها می توان به اثبات عدم جدایی دین از سیاست و احیای ولایت مطلقه فقیه از دستاوردهای انقلاب اسلامی است و به همین تفکر توانایی قدرت اسلام و تشیع برای بدست گرفتن حکومت اثبات شد و امروز تنها حکومت شیعی دنیا در ایران اسلامی است، تحقیر استکبار جهانی بویژه آمریکا و شکستن ابهت پوشالی آنها و قدرت وعزت ایران اسلامی در جهان از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
بیداری ملتهای مسلمان و مظلوم جهان و جرآت مبارزه یافتن و جهانی کردن مبارزه با رژیم اشغالگر قدس با ابتکار امام راحل در اعلام روز جهانی قدس از برکات دیگر انقلاب اسلامی است.
استقلال سیاسی و رهایی از وابستگی به غرب ، برخوردار شدن از قانون اساسی اسلامی ، مردمی ، مترقی و قوی از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
در حوزه مردم و حکومت نیز ایجاد حکومت جمهوری اسلامی با انکاء به مردم در حل مشکلات سیاسی و تهدیدات دشمنان و برگزاری بیش از ۳۰ انتخابات مهم و آزاد از برکات انقلاب اسلامی است.
استقلال فرهنگی ، خودباوری ، تغییر ارزشها در ابعاد مختلف زندگی ،ایجاد معنویت، ایثار و شهادت طلبی ، توسعه و تقویت فرهنگ نماز و نماز جماعت ، بازیابی جایگاه مساجد ، گسترش فرهنگ قرآنی ، احیای نماز جمعه ، احیاء امر به معروف و نهی از منکر از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه دین و فرهنگ بوده است.
در حوزه بانوان نیز احیاء شأن و منزلت معنوی زنان و دختران ، ایجاد تحول روحی در زنان ، افزایش حضور دختران و بانوان در مراکز علمی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی در این حوزه است.
از دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه اقتصادی نیز می توان به پایه ریزی اقتصاد مبتنی بر قوانین اسلامی ،حمایت از اقشار محروم و مستضعف جامعه ، حمایت از تولیدات داخلی و خود باوری مردم ، گسترش شبکه های مخابراتی ، تحول در گازرسانی، اقدامات اساسی در کشاورزی ، سد سازی و تأمین آب ، پتروشیمی ، صنعت برق ، هسته ای ، نانو نام یرد.
در حوزه بهداشت و توجه به روستاها و مناطق محروم نیز تحولات چشمگیری بعد از پیروزی انقلاب تا کنون صورت گرفته است.
در بخش نظامی و سایر تکنولوژیها از جمله هسته ای ، نانو ، هوا و فضا و … پیشرفتهای نظام جمهوری روشن است.
ضرورت گرامی داشت ایام الله دهه فجر چیست؟
اجرای برنامه های مختلف به منظور گرامیداشت ایام الله دهه فجر می تواند پیوند مستحکمی میان انقلاب اسلامی و نسلهای پس از انقلاب برقرار کند و زمینه آشنایی این قشر از جامعه با جنایات رژیم شاهنشاهی و عوامل به وقوع پیوستن انقلاب اسلامی فراهم کند.
وظیفه مردم ، مسئولین و رسانه ها در دهه فجر چیست؟
آنچه تمامی اقشار جامعه باید بدانند این است که هم اکنون پرچم انقلاب اسلامی بر دوش آنان قرار دارد و آنان پیش قرآول و پیش آهنگ انقلاب اسلامی اند. مهم ترین وظیفه ای که بر دوش مردم است این می باشد که این امانت و میراث گران بها را به بهترین شکل حفظ و در باروری آن تلاش کرده، آن را به آیندگان بسپارد.
مسئولین نیز وظیفه دارند به تببین دستاوردهای انقلاب بعد از گذشت ۳۵ سال بپردازند و همچنان خود را خادم ملت دانسته و در این راه از هیچ کوششی دریغ نکنند.
نقش مؤثر رسانهها در انعکاس برنامههای دهه فجر بر هیچ کسی پوشیده نیست و بر همین اساس تعامل و هماهنگی اصحاب رسانه می تواند نقش قابل توجهی در اطلاع رسانی و ، انعکاس و آگاهی بخشی دستاوردهای مادی و معنوی انقلاب اسلامی داشته باشد.
برنامه های فرمانداری یزد و اهم فعالیتهای ادارات شهرستان یزد در ایام الله دهه فجر را ذکر نمایید؟
فرماندار وظیفه هماهنگ کننده دستگاههای اجرایی شهرستان در برگزاری جشن ها و معرفی اقدامات انجام شده در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی است که با تشکیل ستاد دهه فجر شهرستان این اقدامات انجام می شود.
از مهمترین برنامه های ادارات شهرستان یزد می توان به افتتاح و بهره برداری از ۵۷ پروژه در زمینه های کشاورزی ،آموزشی ، مخابراتی ، برق گازرسانی ، بهداشتی با اعتباری بالغ بر ۱۸۹ میلیارد ریال و همچنین آذین بندی ، نصب پوستر ، بنر و پارچه نوشته با مضامین و سخنان امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب در خصوص ایام الله دهه فجر، بازدید از خانواده شهدا و ایثارگران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، برگزاری مسابقات فرهنگی در بین بانوان ادارات ،برگزاری مسابقات ورزشی، حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن و … می باشد.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 23,نوامبر,2024